Horvátországi nyaralás 2012-ben - Tim Travel Kft horvát és olasz utazási iroda
1065 Budapest, Podmaniczky u. 15. Tel.: (36-1) 7888 196 Tel/fax: (36-1) 322-5320 E-mail: info@timtravel.hu
Ny: H-P: 08.30-16.30, SZ-V: zárva


Firenze


Firenze nagyvárosa, Toszkána tartomány székhelye és kulturális központja. Éghajlata mediterrán jellegű, de a tél meglehetősen szeles és hideg, a nyár pedig meleg. Az Arno folyó két partján, elterülő város nagyon hosszú múltra tekint vissza. Firenze történelmi centruma 1982 óta az UNESCO kulturális Világörökségének része. Legtöbb fennmaradt építménye, műemléke a 14-16. századból, a reneszánsz időszakából származik. A látnivalók többsége – mint például a Piazza Duomo, Piazza Santa Croce, Palazzo Vecchio, Neptun-kút, Uffi zi-palota, Ponte Vecchio, Pitti palota, Boboli kert, Michelangelo Dávidja (melyet az Accademia galériában tekinthetünk meg) – a középkori városfalak által határolt területen belül helyezkedik el. Belvárosában a műemlékek mellett számtalan étterem, kávézó és üzlet van.

Toszkána az etruszkok egykori hazája elvarázsolja a látogatót szelíd lankáival és kulturális kincseinek gazdagságával. A nagy műemlékvárosok (Firenze, Lucca, Pisa és Siena) és az egész tartomány sok lehetőséget kínál nagy történelmi és művészeti értékkel bíró középkori települések, ismert vagy kevésbé ismert várak, régi templomok látogatására. Toszkána tengerpartja az olasz Riviéra folytatásaként, dél felé húzódik a csizma nyugati oldalán. Tengerparti üdülőhelyei hosszú, széles és homokos strandot kínálnak. Jellemzőek a partvonal mentén húzódó kiterjedt mediterrán fenyőerdők. A többnyire homokos tengeröblök, a környék természeti szépségei és az egyedülállóan gazdag kulturális értékek különösen vonzóvá teszik ezt a vidéket. Nagyon szép helyeket kínál mindenkinek, aki a nyugalmat kedveli.


Online szálláskeresés szállodákban

Akciós ajánlataink

 

KEDVES LÁTOGATÓINK !


FOLYAMATOSAN TÖLTJÜK FEL 2013-AS NYÁRI ÁRAINKAT, MOST A KÖVETKEZŐ VÁROSOKAT TEKINTHETIK MEG: LIGNANO, BIBIONE, LIDO DI JESOLO ÉS CAORLE. KEMPINGEK: CAORLE, CAVALLINO, GARDA-TÓ, TOSZKÁNA, OLASZ RIVIERA

A TÖBBI VÁROST PILLANATNYILAG ONLINE RENDSZERÜNKÖN KERESZTÜL ÉRHETIK EL, ITT FŐLEG SZÁLLODÁKAT TALÁLHATNAK: RÓMA, VELENCE, RIMINI, MILÁNÓ, STB. (http://www.timtravel.hu/content/olaszorszag/olasz-szallodak-online)

AZ ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY 03.31-IG 10% MINDEN FORINTOS ÁRUNKBÓL, EZ TERMÉSZETESEN AZ ONLINE SZÁLLODÁK ÁRAIRA IS VONATKOZIK.

EGYES SZÁLLODÁKRA ÉS APARTMANOKRA AZ OLASZ PARTNEREK ELŐFOGLALÁSI ILL. SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYEKET ADNAK, EZEKET MINDIG AZ EGYES SZÁLLÁSOK ÁRLISTÁIBAN TALÁLJÁK MEG, EZEK AZ AKCIÓK A 10%-OS ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYÜNKKEL ÖSSZEVONHATÓK !


Horvátországi nyaralás 2017-ben is a Tim Travel horvát és olasz utazási irodától!
Kedvező apartman, hotel és szálloda szállás ajánlatok Horvátország tengerparti üdülőhelyein
1065 Budapest, Podmaniczky u. 15. Tel.: (36-1) 7888 196 Tel/fax: (36-1) 322-5320 E-mail: info@timtravel.hu Nyitva tartás: H-P: 09.00-17.30, SZ-V: zárva